Logo

ESCOLTAR I PARLAR

Maria Goday

Aquests tallers estan basats en el llibre: Com parlar perquè els nens t'escoltin i com escoltar perquè els nens et parlin, creat per Adele Faber i Elaine Mazlish, expertes en comunicació entre adults i nens/es escrit a partir de l'experiència de fer molts tallers per a millorar la comunicació entre p/mares i fills.

Pretén posar a l'abast de les famílies i persones la vivència de les sensacions, sentiments i conseqüències d'una comunicació poc útil; per a partir d'aquí, donar i treballar eines que permetin comunicar-se de forma enriquidora i positiva.


Per això, proposo diferents sessions

 

ELS MEUS FILLS ES BARALLEN!

Nens Baralla

És un cicle de 3 tallers, inspirat en el llibre de Germans rivals, de Faber and Mazlish. Treballarem  els enfrontaments entre germans, doncs aquests provoquen uns alts nivells d'estrès a les llars. Si posem consciència a la comunicació que fem servir els adults, aquesta pot ser una aliada perquè aprenguin a resoldres els conflictes. Promoven així la confiança i el respecte en ells mateixos i així  poder sentir cobertes les necessitats legítimes de cadascú.

 

DONCS SÍ PERDO LA PACIÈNCIA!
I SI EXPLOTO?

Maria Goday

Avegades explotem per alguna cosa o potser anem guardant i aguantant amb la paciència per no ser desencertades i no enfadar-nos però a vegades es fa impossible i booooooom!!!, explotem!!!

Veurem que la ràbia és predecible i que podem enfadar-nos sens fer mal!

 

AUXILI, RABIETA A LA VISTA!

Maria Goday

Les rabietes apareixen i sovint en els adults ens causen rebuig; veure el teu fill desbordat, plorant i fins i tot donant cops o tirant coses és motiu de voler-ho parar a si o si!
Moltes vegades notem que mentre intentem parar-ho nosaltres mateixos anem perdent el control i si hi ha públic (sembla que s'enceguin uns focus ben potents que van directament cap a nosaltres) i les nostres reaccions ens acaben fent sentir malament.