Logo

Maria Goday


Sóc educadora social (col.legiada núm 9383) per vocació. Des dels 16 anys que he treballat acompanyant a persones, de monitora en casals, al cau, d'educadora social amb persones amb adiccions, en comunitats indígenes amb programes d'educació intercultural bilingüe (cooperació internacional), amb menors tutelats, en la gestió de conflictes a l'espai públic o en comunitats de veïns... formada en el postgrau de mediació comunitària de la Universitat de Girona.

Quan em quedo embarassada començo a tenir molts dilemes en l'educació, en la importància de la família, l'acompanyament de la dona durant i després de l'embaràs... i decideixo que necessito fer un gir professional en les maneres d'acompanyar a les persones, tinc ganes de fer-ho des d'un altre punt. També em formo de doula i d'acompanyant en primera infància i aquí comença a gestar-se aquest projecte.


Criar des d'una vessant respectuosa amb el meu company y pare de la meva fila és una aventura diària ja que es barregen moltes coses, la motxilla personal de cadascú, el dia dia, la seva rapidesa, el gaudir, el cansament... i arribo a la conclusió de que és molt important tenir cura de la COMUNICACIÓ que fem servir, perquè aquesta pugui ser profitosa a totes bandes. I el meu gir professional aprofundeix en això, la comunicació quotidiana respectuosa i com afavorir-la des de la pràctica.